Garantier och referenser

objekt1

Från byggentreprenader i söder till villakunder i norr. Eller tvärtom.

Vi utför allt från större takentreprenader till punktinsatser för privatkunder. Vi behärskar de flesta material och våra leveranser håller hög kvalitet med en av marknadens tryggaste materialgarantier.

”Verksamma lokalt, i inlandet och på uppdrag i såväl Stockholm som Kiruna”

Referenser

Miljötak AB är verksamma över stora delar av landet och har levererat kvalitetsjobb till bland annat Piteå, Luleå liksom delar av 4-kanten och inlandet. På uppdrag av Lindbäcks Bygg AB, Hellströms m.fl är/har vi varit delaktiga i större byggprojekt i både Stockholm, Kiruna och Gällivare. Vi åtar oss mer än gärna jobb även till enskilda villakunder. Kontakta oss gärna för fler referenser.

 

Leverantör

Vi använder oss uteslutande av Matakis (mataki.se) kvalitetsprodukter som är anpassade för svenskt klimat och svenska byggnormer. Mataki är väletablerat i Norden och delar av Europa och erbjuder omfattande trygghetsgarantier (läs mer nedan).

 

Garanti

Tillsammans med Mataki erbjuder vi omfattande garantier på våra jobb. Garantierna omfattar tätskikt, vattentäthet samt underlagsprodukter. Som certifierad takentreprenör lämnar Miljötak 10 års garanti på utfört jobb (i samarbete med Tätskiktsgarantier i Norden AB) samt 15 års produktgaranti på tätskikt och material via huvudleverantören Mataki.

 

Miljöstyrning

Yttre arbetsmiljö säkras alltid i samråd med beställare och berörda myndigheter / instanser. På alla arbetsplatser överenskommer vi om, och följer, av beställarna etablerade arbetsmiljöplaner vad gäller sortering samt hantering av vådliga ämnen.

Kontakta oss

  Namn (obligatorisk)

  E-post/Telefon (obligatorisk)

  Hitta hit

  Kontaktinfo

  Miljötak Norrland AB
  Hammarvägen 5
  943 36 Öjebyn

   

  Telefon: 070-229 30 33

  E-post: info@miljotak.se